dinsdag 10 september 2013

Welkom!

Welkom op de blog van Saartje en Betteco!
 
Wie is Saartje en Betteco nu eigenlijk? Even voorstellen maar...
Ik ben Corine (37) en sinds april 2012 eigenaresse van webshop Saartje en Betteco. Mijn man en ik liepen al jaren rond met het idee een webshop te starten, en na veel geregel en georganiseer ging op 6 april 2012 eindelijk Saartje en Betteco de lucht in.
 
Ik ben gek op oude kaarten en plaatjes met nostalgische afbeeldingen. Dus het was voor mij vanzelfsprekend dat onze webshop zo’n uitstraling moest krijgen. En daarbij zocht ik naar een naam met bijpassende sfeer.
 
Vroeger werd ik als jongste van 7 kinderen door een van mijn oudere zussen heel veel voorgelezen uit de boekjes van W.G. van der Hulst. Wij hebben voor onze kinderen ook boeken van W.G. van der Hulst in de kast staan, dus ging ik daar eens in snuffelen. Daar vond ik een verhaal over Saartje en Betteco en dat was het voor mij.
 
Het is ontzettend leuk om bezig te zijn met onze eigen webshop en service en klantvriendelijkheid is echt een van onze speerpunten. We willen onze klanten graag verrassen en daarom doen wij ook bij elke bestelling een klein extraatje. Dat kan bijvoorbeeld een mooie kaart zijn, of een zeepje of....

 
Op deze blog wil ik jullie graag op de hoogte houden van het wel en wee van Saartje en Betteco!
 
Groot nieuws op dit moment is wel dat wij begonnen zijn met de realisatie van een kleine live
shop bij huis! Er zijn zoveel mensen die graag langs willen komen om al ons moois
te zien....maar ja... uit dozen.... dat verkoopt niet best :-)
 
We beginnen helemaal vanaf de grond.....dus er moet nog wel het een en ander gebeuren voor de deuren opengaan! Maar het komt vast goed!
 
 
Groetjes,
Corine
 

1 opmerking:

 1. ik hoop je te ontmoeten op de fair in Uddel volgende week...:)
  Huize Kipkakel staat er ook..
  Veel succes met je echte shop, hopelijk gaat het allemaal lukken!
  Super leuk!
  Lieve groet,
  Hannie

  BeantwoordenVerwijderen